Seleccionar página

Els nostres serveis

Vol conèixer amb més detall en que consisteixen els nostres serveis? Disposem de la millor tecnología en tractaments de tendó i dascitis plantar, ones de xoc (…)

Cliqui a sobre de cada servei i un desplegable s’obrirà amb una breu descripció.

FISIOTERAPIA
La Fisioteràpia es una disciplina de la Salut que ofereix una alternativa terapèutica no farmacològica per a diagnosticar, prevenir i tractar símptomes de múltiples dolencies, tant agudes com cròniques, per mitjà de l’exercici terapèutic, calor, fred, llum, aigüa, i tècniques manuals entre elles l’electricitat.

A Adara som especialistes en Fisioterapia de l’esport.

OSTEOPATIA
L’osteopatia és una ciència terapèutica, que històricament ha recopilat diverses tècniques manipulativas, es basa en el coneixement precís del cos humà i en la seva globalitat. El seu objectiu és trobar les disfuncions que provoquen desequilibris en la salut i així poder realitzar ajustos precisos amb la seva principal eina, les mans.
ATM (Articulación Temporomandibular)
L’articulació temporo-mandibular, també coneguda com a complex  articular craniomandibular, és un element funcional que actua equilibrant el crani sobre la columna cervical. Així doncs la relació entre aquestes tres estructures és molt estreta, molt sovint una lesió cervical pot afectar l’ATM i viceversa.
D’entre els problemes que ocasiona l’ATM, estan el bruxisme, espetecs, dolor orofacial o mala oclusió dental que moltes vegades va associat alhora amb un dolor cervical.
SOL PELVIÀ
Les disfuncions del sòl pèlvic alternen de forma important la qualitat de vida del pacient, originant problemes no solament fisiològics sinó també psicosocials.
A més, també et podem ajudar en problemes amb la teva parella, incontinencia urinaria, dolors a la zona genital, prolapses, inclús infeccions d’orina en algun cas.
Si ets home i també pateixes algun d’aquests símptomes o d’altres com disfunció erèctil o problemes d’ejaculació, la fisioteràpia en sol pelvià també té eines que et poden ajudar. eréctil o alteración en la eyaculación disfunció erèctil o alteración en la eyaculación
PODOLOGIA
El nostre company Iban grau, oferim el servei complert en podologia, podologia esportiva, estudis biomecanics de la marxa, quiropodies entre d’altres
ONES DE XOC

La teràpia amb Ones de Xoc extracorpòries (Extracorporeal ShockWave Therapy o ESWT en anglès) es basa en la utilització d’ones acústiques d’alta intensitat, és segura i no invasiva.
Actualment és una de les tècniques més eficaç pel tractament de tendinopaties cròniques, calcificacions i fascitis plantar.
Actua reduint el dolor, revascularitzant i regenerant el teixit, modulant la inflamació, augmentant el metabolisme, augmentant de la producció de col·lagen.
En moltes ocasions la seva efectivitat pot evitar intervencions quirúrgiques.

També està indicada pel tractament d’altres patologies del sistema múscul-esquelètic com trocanteritis o dolor lumbar idiopàtic. En urologia, pel tractament de la malaltia de peryné i la disfunció erèctil. En dermatologia, estimulant la cicatrització de ferides i en estètica.

Al nostre centre disposem de l’equip més competitiu del mercat en tractament amb ones de xoc, el model SMART 20, del métode SWISS DOLORCLAST® que està avalat per assajos clínics publicats i realitzats per experts internacionals basats en els mes rigorosos criteris d’evidència científica.

PUNCIÓ SECA
La punció seca o “dry needling” consisteix en fer servir una agulla con a agent físic i mecànic per eliminar els punts gatell o “trigger point”, col·loquialment conegut com contractures, en aquest procés no s’injecta ni s’extreu cap substancia. 

Consulta les nostres tarifes

Trucan's

Scroll Up